Grillikota, saunakota, vieraskota,

          metsästysmaja, erämaakämppä…

– mitä vain ikinä haluat, että kota on juuri sinunlaisesi ja vastaa tarpeitasi

Kotatuotantoomme kuuluu kolme standardikokoa. Seinät ovat mitoiltaan 1500mm, 1700mm ja 2500mm. Kotamallimme on helposti muutettavissa huvimajaksi tai vaikka leikkimökiksi. Halutessasi saat kodan mittatilaustyönä.

Ensisijaisesti tarjoamme kotapaketin avaimet käteen periaatteella. Asiakas huolehtii ainoastaan, että kodan pohjalle tuleva maaperä on tasainen. Teemme yleensä kodan perustaksi betonivalun, mutta myös harkkoperustus on mahdollinen. Toimitus on ilmainen 100 km:n säteellä päämajastamme. Ylimenevästä kilometrimäärästä sovimme hinnan erikseen.

Kota on valmistettu suomalaisesta kuusesta. Päädyimme tähän materiaalivalintaan siksi, että kuusi kestää sääolosuhteita huomattavasti mäntyä paremmin. Kuusi vääntelee mäntyä herkemmin, mutta meidän kehittelemämme elementtirakenne minimoi tämän ilmiön. Mallimme pysyy täysin mitoissaan. Vanhassa perinteisessä mallissa oviseinä tahtoo lähteä leviämään talvella katolle kertyneen lumitaakan vuoksi. Olemme kehitelleet kodan käyttömukavuutta ja päättäneet nostaa seinäkorkeutta. Meidän kodassamme ei tarvitse polttaa polviansa grillissä tai nousta ylös päästääkseen toisen ohitseen. Seinän vieressä korkeus kattoon on pari metriä, pitkäkin henkilö pystyy oikaisemaan itsensä eikä pää osu kattoon. Ikkunat tulevat myös korkeammalle ja maisemiakin pystyy vaivatta katselemaan, perinteisessä mallissa ikkuna olisi takapuolen kohdalla ja silloin on ulkona olijalla mahdollisesti ”paremmat” näkymät kuin sinulla 🙂 Meidän kanssamme Sinulla on hyvä mahdollisuus hankkia itsellesi seuraavan sukupolven kota.

Puolipyöreän höylähirren jalostamme tukista valmiiksi höylätuotteeksi itse. Hirressä on tuplapontitus, joka estää vedon syntymisen ja seinä pitää lämpöä paremmin.

Kotavalikoimamme

Kota 10,8 m²

 

Metsästysmajaksi muutettu grillikota.

Kota 13,6 m²

Päiväkodin grillikota
Kota 30,2 m²

Kyläyhdistyksen grillikota

Kodan rakennusvaiheet

Alla kuvia kodan pystytyksestä.

Tammelan Puu- ja Maarakenne
Puh. 0400 320 998

Kirsi Helin
Pekka Niittymäki
Uusitie 17, 31340 Porras
sähköposti: tammela@puu-jamaarakenne.fi